Acasa Testimoniale servicii funerare

Testimoniale servicii funerare

 • Este o onoare pentru noi faptul ca ne acordati increderea dumneavoastra in zilele triste si pline de suferinta datorate pierderii unei persoane dragi. Echipa Memoris multumeste tuturor familiilor pentru gandurile de apreciere si va ofera in continuare toata disponibilitatea.

  Puteti regasi mai jos cateva dintre parerile familiilor indoliate cu care am colaborat si un articol in blogul Memoris despre aceste marturii unde puteti sa adaugati si dumneavoastra parerea personala despre serviciile Memoris.

  Va asteptam opiniile si pe pagina de Facebook, Blogul Memoris sau Google+.

 • Buni profesionisti, atenti la detalii, prezenți la nevoile celor îndurerați.. Le mulțumesc pe această cale că m-au ajutat intr-un moment dureros când mama a plecat dintre noi sa trec mai usor peste aceste clipe. (Testimonial scris pe pagina de Facebook.)

  Catalin P., 08 August 2017

 • Le multumesc mult celor de la Memoris care s-au ocupat de inmormantarea mamei mele. Au dovedit un profesionalism desavarsit. Totul a fost realizat cu promptitudine, s-a tinut seama de planificare la perfectie si totul a fost placut realizat. Exista o echipa numeroasa care se coordoneaza exemplar. Eu trebuie sa multumesc si Dlui Robert si Dlui Marius si Dlui Victor si celor care raspund la telefon si rezolva imediat ce li se spune.

  Marilena D.-C., 16 Februarie 2017

 • De curand am fost nevoite sa apelam la serviciile funerare. Am ales firma MEMORIS la sfatul unei bune prietene. Am fost impresionate de promptitudinea cu care au raspuns si foarte multumite de serviciile prestate la cel mai inalt nivel, cu multa seriozitate. Totul a fost pregatit ireprosabil si, putem sa spunem, cu adevarata arta. Multumim din suflet firmei MEMORIS si le dorim aceleasi aprecieri din partea tuturor clientilor. Dumnezeu sa aiba in paza firma MEMORIS!

  Nistor A. si Nistor C., 05 Mai 2016

 • Multumesc pentru serviciile oferite cu profesionalism, insemnand : produse de calitate, seriozitate, punctualitate, promptitudine, corectitudine si preturi rezonabile. Recomand cu caldura firma MEMORIS tuturor celor interesati.

  D. Roman, 29 Noiembrie 2015

 • Intregului colectiv de la firma MEMORIS, din suflet un sincer multumesc pentru ajutorul si serviciile ireprosabile oferite familiei Roman. Bucuresti, 27 noiembrie 2015

  Margareta, 27 Noiembrie 2015

 • Multumesc pentru discretie, punctualitate, compasiune si profesionalism.

  D. M. Greu, 19 Octombrie 2015

 • M-au ajutat sa trec peste decesul persoanei dragi mie, mi-au conferit incredere. Cu discretie, calitate si profesionalism au reusit sa cinsteasca numele sotului meu plecat din aceasta lume.

  T. Manuela Elena, 06 Septembrie 2015

 • Multumesc din suflet angajatilor firmei, care ne-au ajutat sa trecem mai usor de momentele grele pricinuite de decesul tatalui sotiei mele. Serviciile funerare oferite au fost ireprosabile, prompte si profesionale. Angajatii firmei sunt oameni de calitate, corecti si seriosi. Am cautat astfel de servicii pe internet inainte sa apelez la firma Memoris. Am luat legatura cu alte 2 firme din domeniu si pot sa spun ca din analiza datelor despre serviciile oferite am ales firma Memoris. Astfel ne-am convins si de calitatea serviciilor. Ii recomand din toata inima si sper sa mentina ridicata calitatea serviciilor. Multumesc inca odata.

  B. Gabriel, 05 Septembrie 2015

 • Interacţiunea cu echipa Memoris - servicii funerare mi s-a întipărit în amintire ca un prieten de familie. Menţionez încă odată solicitudinea, promptitudinea, sincronizarea, comunicarea şi exactitatea exerciţiului personalului firmei implicat în ritualul funerar al mătuşii mele, A. T. Să fiţi binecuvântaţi cu toţii !

  M. Popescu, 12 August 2015

 • Personal respectuos, punctual, corect în privința serviciilor, tot ce se oferă este de calitate, nu pierdeți timp. Sunteți cu durerea în suflet, nu va amintiți ce trebuie făcut? Dumnealor stiu tot ce trebuie făcut în situația de fata, nu trebuie sa va faceți griji, sunt de cel mai mare ajutor.

  I. Claudia, 19 Iunie 2015

 • 25 de ani plecata din tara, am fost extrem de placut surprinsi de calitatea serviciilor Memoris. Atenti pana la detaliu, extrem de promti, servicii complete. Felicitari doamnelor si domnilor de la Memoris. Ati avut grija sa ne faceti durerea mai usoara. Ne-ati fost de mare, mare ajutor. Daca toate ar merge in Romania asa cum faceti dumneavoastra sa mearga, tara ar fi pe culme. Poate invata si altii de la dumneavoastra. Multumiri din inima. Va asiguram de respectul nostru deplin.

  Mioara M., 18 Iunie 2015

 • Profesionalism, empatie, punctualitate. Asta ar fi cea mai bună caracterizare pe care aş putea-o face în câteva cuvinte.

  M. George, 18 Iunie 2015

 • Echipa buna. Profesionism. Pastrati si pe viitor calitatea serviciilor.

  R. Gabriel, 17 Iunie 2015

 • Este pentru a doua oara cand apelam la serviciile firmei Memoris. Servicii ireprosabile.....multumim din suflet!!!! Va vom recomanda si altor prieteni aflati la suferinta.

  M. Gabriela, 17 Iunie 2015

 • Apreciez in mod deosebit ajutorul si promptitudinea cu care am fost serviti de catre personalul dumneavoastra, pentru a o putea inhuma cu respectarea tuturor traditiilor ortodoxe a matusii noastre M. G. Cu respesct.

  Tudor H., 02 Aprilie 2015

 • Mii de multumiri firmei Memoris pentru serviciile prestate. Va multumim.

  Tanase E., 24 Martie 2015

 • Am fost impresionati de calitatea serviciului si promptitudinea cu care a fost oferit. Desi este un eveniment trist, ramaneam cu amintirea unei clipe memorabile si si cu satisfactia ca i-am putut oferi mamei o plecaredin lumea celor vii asa cum si-a dorit. Cu multumiri.

  Marilena si C. Nedea, 18 Martie 2015

 • Servicii de mare promptitudine. Multumim.

  Irina N., 03 Martie 2015

 • Aprecieri deosebite pentru firma Memoris care mi-a oferit sprijinul in momente grele ale vietii mele, competente profesionist, la pierdere si trecerea in nefiinta a sotiei. Multa stima si respect.

  D., 11 Februarie 2015

 • Cu stima si respect pentru firma Memoris, care m-a ajutat in clipele cele mai grele, pierzandu-mi mama in varsta de 93 de ani. Cu mii de multumiri si mult respect.

  H. C., 09 Februarie 2015

 • Apreciez in mod deosebit ajutorul si promptitudinea cu care am fost serviti de catre personalul d-voastra, pentru a putea inhuma, cu respectarea tuturor traditiilor ortodoxe a matusii noastre, M. Gica.

  H. Tudor, 22 Decembrie 2014

 • Cu ocazia decesului mamei mele am apelat la firma dumneavoastra si am fost foarte multumit din punct de vedere serviabil si de o promptitudine impecabila. Va multumim!

  Gh. Ionel, 07 Decembrie 2014

 • Mii de multumiri firmei Memoris pentru serviciile prestate.

  Tanase E., 24 Noiembrie 2014

 • In situatia in care am fost eu, am apelat la firma dumneavoastra si am fost  foarte, foarte, multumit de prestatiile firmei. Am fost atat de multumit incat am spus la toata lumea cat de multumit sunt. Cu multumiri.

  D. M., 18 Noiembrie 2014

 • In cele mai grele momente ale vietii mele, cel mai mare sprijin l-am avut de la firma MEMORIS. Sunt niste oameni extraordinari mereu, cu zambetul pe buze, ceea ce ne-a facut pe noi s atrecem mai de toate greutatile. Serviciile sunt admirabile. Felicitari! Cu mii de multumiri!

  Lilica A., 14 Noiembrie 2014

 • Va multumim pentru serviciile acordate cu ocazia decesului d-nei D. M. Apreciem promptitudinea, seriozitatea si calitatea produselor oferite.

  Florentina R., 10 Noiembrie 2014

 • Ofer firmei Memoris 5 stele pentru modul in care s-au ocupat in organizarea decesului parintelui meu.Este a doua oara cand am colaborat cu Memoris.Tot ceea ce am convenit la prima intalnire s-a intamplat..Promptitudine din partea lor, punctualitate(s-au respectate orele de intalnire), seriozitate, produse de calitate (sicriu+cruce).Ii recomand pentru orice serviciu funerar pentru ca in acele momente, ei te pot ajuta sa economisesti mult timp iar pretul platit este acceptabil de orice persoana.

  Stere Mihai, 04 Noiembrie 2014

 • In momentele dificile am apelat la firma Dvs. Toti salariatii, la superlativ merita toate multumirile mele. Soacra mea a decedat la 98 de ani, a dorit sa aiba si placa dentara in gura - deci Dl doctor cu meticulozitate si rabdare i-a facut si acest lucru. Un avantaj foarte mare ca nu dai toata suma de la inceput. Recomand cu toata caldura a se apela cu incredere la serviciile firmei.

  J.Catana, 30 Octombrie 2014

 • In asemenea clipe si ore grele, firma Memoris a aratat profesionalism desavarsit dar si o atitudine umana, intelegere si compasiune, lucruri rare in zilele noastre. Sincere multumiri.

  Radu D., 22 Octombrie 2014

 • O firma cu un standard de calitate ridicat, un furnizor de servicii care stie sa-si respecte clientul. Va multumesc pentru tot sprijinul acordat.

  Luiza P., 15 Octombrie 2014

 • Firma Memoris, o garantie pentru un serviciu de calitate. Mii de multumiri!

  Burghelea D., 02 Octombrie 2014

 • In momente grele ne-au ajutat sa ne fie mai usor! Am primit ragazul de a-i plange in liniste pe cei dragi, plecati dintre noi, pentru ca Memoris a avut grija de toate cele ce se cuveneau. Pentru toata atentia, delicatetea si profesionalismul de care au dat dovada, le multumim din nou!

  Florin Micu, 12 Septembrie 2014

 • Firma Memoris, o firma care a prestat servicii de o foarte buna calitate, mii de multumiri pentru promptitudine. Recomand calduros tuturor apelarea la aceasta firma.

  M. Eugen, 12 Septembrie 2014

 • Multumim pentru serviciile acordate exemplar si ca la carte. Personalul foarte serios si afectuos fata de persoanele indurerate. Va multumim!

  I.L., 11 Septembrie 2014

 • Multumim foarte mult firmei Memoris pentru serviciile deosebite oferite, ocazionate de decesul Mamei Cosma Ecaterina. Acestea au constat in seriozitate, promptitudine, decenta si discretie, adevarat profesionalism.

  Tatiana Dima, 12 August 2014

 • Multumesc firmei Memoris pentru serviciile acordate. Toti cei cu care am venit in contact au dovedit mult profesionalism. Recomand aceasta firma tuturor celor care au nevoie.

  M. Stanescu, 05 August 2014

 • In momentul cand cineva drag tie moare, tristetea te face neputincios. Multumesc celor de la Memoris ca s-au ocupat exemplar de tot ce inseamna grijile materiale legate de inmormantare si ii recomand cu caldura.

  Vlad Achim, 11 Iulie 2014

 • Mulțumiri firmei „MEMORIS” pentru serviciile oferite cu discreție, seriozitate și decență. Personalul cu care am colaborat a dovedit eficiență și punctualitate. Recomand serviciile acestei firme.

  M.M., 13 Iunie 2014

 • Multumim firmei "Memoris" pentru serviciile exceptionale al caror beneficiari am fost, cu ocazia inhumarii mamei noastre, Dascalu Victoria. Toti cei implicati au dovedit inalt profesionalism si vom recomanda aceasta firma tuturor apropiatilor nostri atunci cand vor avea nevoie.

  Victoria, 12 Iunie 2014

 • Am fost extrem de multumit de serviciile si omenia de care au dat dovada oamenii care lucreaza la firma dumneavoastra.

  Breabăn Daniel, 03 Iunie 2014

 • In momentele cele mai grele am fost inconjurati de grija, profesionalism si multa delicatete.

  Mohora Cristina, 12 Aprilie 2014

 • Am apelat la colaborarea firmei Memoris cu ocazia decesului mamei mele, cea mai scumpa fiinta pentru mine. Intrucat firma Memoris este situata in imediata apropiere a locuintei mele, adesea am trecut anterior pe langa sediul acesteia si, chiar de la exterior, mi-a inspirat incredere. Cu ocazia colaborarii noastre, reprezentantii firmei Memoris au avut fata de mine o atitudine plina de intelegere, profund umanism si un inalt profesionalism in organizarea ceremoniiilor de inmormantare si parastase urmatoare. Mi-au acordat consultanta pentru toate activitatile necesare a fi realizate cu aceste ocazii. Preparatele si modul lor de prezentare (pachete, colive, coroane), au  fost realizate foarte bine, foarte frumos estetic, au fost foarte mult apreciate de catre toate persoanele catre care am impartit. Punctualitatea reprezentantilor firmei Memoris este demna de apreciat. Pentru mine, reprezentantii firmei Memoris, au devenit buni prieteni de mare incredere, pentru tot ajutorul pe care mi l-au dat. Va multumesc foarte mult pentru intreg suportul Dumneavoastra, pe care-l consider de un inalt profesionalism si plin de umanitate.

  Mariana Sima, 05 Aprilie 2014

 • Multumim pentru sprijinul acordat de catre Memoris.

  Andreea, 04 Martie 2014

 • Serviciile Memoris de buna calitate, cu personal deosebit, amabil si de buna calitate.

  Nicu Marian, 19 Februarie 2014

 • Suntem foarte multumiti de serviciile dumneavoastra. Adevarati profesionisti. Va multumim!

  Suitariu Ovidiu, 09 Decembrie 2013

 • Suntem incantati si multumiti pentru serviciile dumneavoastra.

  Batodici, 03 Decembrie 2013

 • Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si pentru seriozitatea si promptitudinea dumneavoastra. Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate.

  Marinache Olga, 02 Decembrie 2013

 • Servicii de calitate, totul este ireprosabil, de recomandat oricui are nevoie. Felicitari!

  Viorica Popa, 28 Octombrie 2013

 • Va multumesc pentru ca in acele grele momente ati fost alaturi de noi si nu numai ca ati facut tot ceea ce ati promis dar ati facut cu un desavarsit profesionalism. Va multumesc pentru tot. Al Dumneavoastra Pantelimon Dan.

  Pantelimon Dan, 01 Aprilie 2013

 • Am trecut prin clipe grele la decesul tatalui meu. Ajutorul in aceasta situatie a venit de la niste profesionisti in servicii funerare! Multumesc pe aceasta cale intregii echipe Memoris pentru serviciile oferite! Cu consideratie,

  Maria, 10 August 2012

 • Multumesc pentru toate serviciile funerare oferite de compania dumneavoastra. Am fost foarte multumit de serviciile primite. Va doresc multa sanatate si sa ajutati cat mai multi oameni aflati la necaz.

  Mircea Costel, 27 Iulie 2012