(4.8 din 5) bazat pe 358 voturi din 358 comentarii

Transport funerar aerian si preluare Zona Cargo

 • Transportul funerar aerian

  Pentru repatrierea decedatilor sunt necesare aceleasi acte precum la transportul funerar terestru, cu mentiunea ca programarea pentru avion se va face cu 24 de ore inainte de decolare.

  Serviciul de preluare din Zona Cargo a aeroportului

  Asiguram serviciul funerar de preluare a persoanei decedate din Zona Cargo a aeroporului si transportul funerar pana in localitatea dorita de dumneavoastra.

  Sicriul de zinc si sicriul de tranzit

  Intotdeauna persoana decedata va ajunge in Zona Cargo a aeroportului intr-un sicriu de zinc care este asezat intr-un sicriu de tranzit.

  Sicriul de tranzit de cele mai multe ori nu este adecvat pentru o inmormantare de aceea va recomandam sa va alegeti unul dintre modelele care se gasesc pe site.
  Sicriul de zinc intotdeauna va ajunge sigilat in Zona Cargo a aeroportului. Sicriul de zinc necesita operatiuni speciale de deschidere, care nu se pot executa la destinatie sau in Zona Cargo a aeroportului ci doar intr-un loc special pentru asemenea operatiune.

  Actele necesare pentru preluare din Zona Cargo

  Va putem asigura serviciul de pregatire a actelor necesare primirii transportului cu persoana decedata.

  Pentru mai multe detalii si programari de repatriere a decedatilor apasati aici.

ALte servicii din aceeasi categorie

 • Transportul funerar international

  Pentru repatrierea decedatilor sunt necesare aceleasi acte precum la transportul funerar terestru, cu mentiunea ca programarea pentru avion se va face cu minim 24 de ore inainte de decolare.

  afla mai multe