Acasa Servicii funerare

Servicii funerare

Experienta firmei noastre in domeniul serviciilor funerare se reflecta in calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Este important sa va puteti exprimati respectul si dragostea fata de persoana inhumata si alegerea serviciului funerar sa fie conform cu ce isi doreste familia persoanei decedate. Memoris - servicii funerare ofera serviciile si produsele in Bucuresti si in tara.

Un serviciu funerar important

Consilierea gratuita cu privire la produsele si serviciile funerare reprezinta pentru Memoris unul dintre cele mai importante servicii funerare. Este serviciul oferit de Memoris prin care explicam familiei indoliate care sunt procedurile civile in asemenea situatii, traditiile si cutumele funerare, ce produse funerare pot fi necesare, oferind explicatii clare despre serviciile noastre astfel incat familia sa aleaga in cunostinta de cauza ceea ce considera ca este potrivit pentru un serviciu funerar complet.

Mai jos puteti regasi detaliate cele mai solicitate servicii funerare, necesare in cazul unui deces.
Preturile serviciilor funerare regasite in acest site sunt calculate pentru orasul Bucuresti.

Pregatirea decedatului

  • Imbalsamare

    Pentru ca persoana decedata sa se mentina mai bine pe perioada funerariilor, va recomandam sa alegeti serviciul funerar de imbalsamare.

    afla mai multe

  • Cosmetica funerara

    Serviciul funerar de pregatire a persoanei dragi inainte de ultimul drum (spalat, imbracat, barbierit) care se face cu cea mai mare atentie de catre persoane specializate si cu experienta.

    afla mai multe

Acte necesare

Inhumare

Pachete funerare ce contin aceste servicii incluse