Acasa Pompe funebre

Pompe funebre

 • Pompe funebre complete in Bucuresti

  Serviciile de pompe funebre complete oferite de catre Memoris reprezinta un suport valoros pentru familia indoliata. Credem ca cel mai important serviciu de pompe funebre este sa explicam familiei indoliate care sunt cutumele cu privire la inmormantarea unei persoane decedate, care sunt traditiile funerare, cum se pot respecta ele, ce produse si servicii sunt importante sau aditionale pentru un serviciu de pompe funebre. Astfel, vom explica familiei indoliate si care sunt toate procedurile civile si orice alte informatii pot fi necesare familiei pentru a alege un serviciu de pompe funebre corect. Deoarece majoritatea familiilor se gasesc in situatia de a fi nepregatite pentru un serviciu funerar de pompe funebre, consilierea cu privire la pregatirea unui serviciu de pompe funebre este unul dintre cele mai importante servicii oferite de Memoris. Serviciu complet de pompe funebre se asigura in principal pentru orasul Bucuresti si Ilfov.

  Pregatirea persoanei decedate

  O deosebita atentie necesita serviciul de pregatire al persoanei decedate pentru ziua inhumarii. Pregatirea consta in spalarea si imbracarea persoanei decedate pentru serviciul funerar, astfel incat persoana decedata sa poata fi expusa in capela funerara pentru intalnirea de ramas bun cu persoanele dragi. Personalul Memoris fiind pregatit cu toate produsele necesare pentru cosmetizarea persoanei decedate, membrii familiei indoliate vor fi cei care doar vor incuviinta la sfarsitul serviciului oferit, daca persoana decedata este pregatita dupa obiceiurile funerare dorite.

  Documente funerare

  Documentele funerare necesare pentru declararea decesului pot reprezenta pentru familia indoliata un timp risipit din ultimele ore acordate persoanei decedate. De aceea, lasati aceasta grija in sarcina echipei Memoris. Declararea decesului la institutiile de stat si preluarea certificatului de deces vor fi pregatite la timp pentru inceperea serviciului final de pompe funebre.

  Alimente funerare

  Produsele alimentare necesare in timpul oficierii serviciului religios de pompe funebre se stabilesc impreuna cu familia indoliata astfel incat colivele, pachetele alimentare pentru pomana, colacii, florile funerare, vor fi aduse proaspete si la timpul stabilit pentru celebrarea funerara.

  Pentru o imagine completa asupra produselor noastre, necesare serviciului de pompe funebre, puteti vizualiza continutul pachetelor funerare si paginile adresate acestora. Daca aveti totusi informatii neclare, agentii nostri de pompe funebre va stau la dispozitie pentru clarificari.

  Masini funerare

  Ultimul drum al persoanei decedate va fi parcurs cu o masina funerara adecvata pentru un transport de pompe funebre. Masinile mortuare de culoare inchisa, avand toate caracteristicile necesare ritualului funerar, se vor prezenta intotdeauna curate si la ora stabilita pentru serviciul funerar celebrat la capela sau cimitir.

  Disponibilitatea personalului Memoris

  Pentru toata perioada pregatirii serviciilor de pompe funebre, personalul Memoris va sta la dispozitie cu informatii despre derularea procedurilor funerare dar si pentru a lamuri orice neclaritate care poate exista legata de serviciile si produsele funerare alese.

Pachete funerare

 • Pachet funerar Memoris Clasic

  Pachetul funerar este destinat pentru familiile care doresc produsele si serviciile de pompe funebre cele mai utile pentru cadrul unei inmormantari.

  • Toaletare decedat inclusa.
  • Transport funerar inclus.

  pret pachet
  2920 lei

  Detalii

 • Pachet funerar Memoris Premium

  Pachetul funerar Memoris Premium, este un pachet dedicat familiilor care doresc un servicii premium de inhumare.

  • Transport funerar premium.
  • Sicriu premium.

  pret pachet
  7950 lei

  Detalii