(4.8 din 5) bazat pe 67 voturi din 67 comentarii

Alimente: colive, colaci

In cadrul inmormantarilor traditionale se folosesc produse alimentare care se impart (se dau de pomana) pentru sufletele raposatilor.

Colivele, colacii, pachetele alimentare (vasele cu alimente) sunt cele mai folosite produse in cadrul ceremoniilor funerare. Fiecare produs alimentar are semnificatia lui religioasa in cadrul unei inmormantari sau al unui parastas.

Puteti alege un singur produs sau un pachet de produse pentru serviciul funerar. Pachetele alimentare contin produse proaspete pregatite special pentru Memoris. La solicitarea dumneavoastra va putem pregati si vase cu alimentele specificate de dumneavoastra. Produsele se pot comanda online sau telefonic si se livreaza in locatia dorita, inclusiv la cimitir sau biserica, inainte de inceperea unei celebrari funerare.

Parastasele la restaurant sunt o varianta facila de imparti alimente pentru sufletele raposatilor. Alegem meniul dorit impreuna, locatia si bugetul alocat pentru un asemenea moment.

Cum pot sa comand un pachet de parastas. Pot sa comand si telefonic?
Comandati un pachet pentru parastas sau alte produse necesare telefonic, online sau direct la magazinul nostru din strada Dreptatii nr 2k.

Cu cat timp inainte se poate face comanda pentru un parastas funerar?
Comanda pentru parastasele funerare se poate face anticipat si cu cateva saptamani inainte de data stabilita, neexistand o perioada necesara prestabilita. Produsele comandate vor fi proaspete, ele pregatindu-se in ziua cand sunt necesare.
Cel mai tarziu, o comanda pentru parastas se poate solicita cu maxim 24 ore inainte de livrare.