Acasa Parastase

Parastase

Produsele alimentare: colacii, colivele sau pachetele alimentare au un rol important in ritualul inmormantarii si se ofera ca pomana celor prezenti la celebrare sau la pomana. Produsele sunt pregatite pentru a fi proaspete la momentul parastasului sau inmormantarii.

Colivele: Coliva mare si coliva mica sunt necesare in timpul serviciului funerar si se sfintesc de catre preot pentru a fi impartite persoanelor prezente la inmormantare sau parastas.

Colacii: cei trei colaci, denumiti cap, prescura si arhanghel sunt necesari in timpul serviciului funerar si se impart persoanelor prezente la ritualul funerar de parasatas sau inhumare, dupa sfintirea produselor.

Colivele si colacii pentru inmormantari sau parastase se pot comanda online sau telefonic si se livreaza la orice adresa din orasul Bucuresti.

Pachetele pentru inmormantari, parastase sau pomana: contin produse alimentare proaspete asezate in vase de ceramica si impachetate pentru a putea fi oferite ca pomana. Se poate opta pentru pachetele alimentare standard sau pachetele pentru pomana persoanalizate.

Meniul pentru pomana: alegerea unui meniu de parastas sau pomeni, la unul dintre restaurantele cu care colaboram, va poate usura pregatirea unui parastas dupa inmormantare. Putem livram comanda si in regim catering a pachetele pentru parastas.

Articole parastase - inmormantari: in aceasta pagina veti gasi prosoapele cu lumanare, batistele, si lumanarile care se ofera in timpul inmormantarii.