Acasa Flori funerare

Flori funerare

Aranjamentele funerare: coroanele funerare sau jerbele funerarare reprezinta un omagiu adus persoanei decedate. Toate aranjamentele florale sunt alcatuite din flori naturale proaspete: garoafe, crizanteme, gerbere, crini sau trandafiri. Ne puteti solicita si modele de aranjamente pentru coroane sau jerbe care nu se afla in oferta noastra online. 

Buchetele funerare: aceste aranjamente funerare, prevazute cu un suport de fixare pe capacul sicriului, pot fi un omagiu deosebit in memoria persoanei decedate. Buchetele funerare au o durata de viata mai lunga datorita buretelui mineral cu care sunt prevazute.

Comanda online: oricare dintre aranjamentele florale funerare se pot comanda online, avand un raport cost/calitate atractiv. Va putem oferi si aranjamente florale personalizate.

Alaturi de florile funerare, vom transmite si un omagiu funerar tiparit pe panglica atasata. Memoris - servicii funerare va pune la dispozitie, la finalul comenzii online, cateva sugestii pentru aceste mesaje omagiale.

Serviciul de tiparire pe panglica aranjamentului funerar este gratuit.

Cum sa facem cea mai potrivitta alegere a florilor funerare?

In articolul nostru de pe blog veti gasi informatii despre:

tipurile de flori dorite;
simbolistica florilor;
tipuri de aranjamente florale;
mesajele atasate florilor;
pregatirea si comanda florilor funerare.

Cititi acest blog pentru a lua decizii corecte la pregatirea unui serviciu funerar.