Acasa Despre Memoris - servicii funerare

Despre Memoris - servicii funerare

 • Despre viziunea si misiunea noastra:

  Suntem o firma de servicii funerare care vedem in spatele unei mari dureri un om. Un om care a trecut prin viata, care a iubit, a muncit pentru cei dragi si a devenit un erou pentru ei. Tocmai din aceste motive ne-am ales ca simbol 2 arcuri de triumf: in memoria lor, a celor dragi dumneavoastra.

  Si tot in memoria lor ne-am ales si numele Memoris. Pentru ca dorim sa ii comemoram prin tot ceea ce facem pentru familia indurerata.

  Aveti mai jos si explicare logo-ului Memoris - servicii funerare:

  Detalii despre Logo Memoris - servicii funerare

  Memoris este marca inregistrata.
   
  Informaţii generale despre Serviciile funerare oferite:
   
  Avem la dispozitie masinile funerare necesare, personalul adecvat si produsele utile pentru cand trebuie sa pregatim urgent un serviciu funerar. Printr-un apel telefonic, unul dintre agentii nostri de servicii funerare va oferi toate informatiile care va sunt necesare.
   
  Serviciile noastre funerare complete includ: servicii de transport funerar, sicriul, alte produse necesare inmormantarii, serviciul de pregatire a actelor necesare, produsele pentru pomana, florile funerare sau serviciul de incinerare atunci cand ne este solicitat.
   
  Suntem deschisi sa discutam si sa va oferim ajutorul:

  Facebook: Ne puteti gasi pe facebook la adresa www.facebook.com/memoris.ro unde va invitam sa ne spuneti parerea despre serviciile si produsele noastre.
  Telefonic sau e-mail: pe pagina de contact gasiti telefoanele si adresa de e-mail, localizarea firmei si mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la magazinul nostru.
  Magazin: Puteti vedea produsele noastre la magazinul din Str. Dreptatii, nr. 2k, sector 6, Bucuresti.