Acasa Cum comand

Cum comand

 • Despre produsele comandate

  Produsele alese pentru comanda pot fi trimise catre dumneavoastra intr-un interval minim de 24 de ore.
  Produsele alimentare sunt ambalate in folii alimentare sau cutii speciale pentru transportul produselor.
  Pentru orice produs comandat este necesara confirmarea telefonica a comenzii, in urma apelului unui agent de servicii funerare. Pentru confirmarea comenzii este necesar sa ne furnizati un numar valid de telefon.

  Despre serviciile funerare comandate

  Datorita complexitatii serviciilor funerare complete oferim consiliere telefonica non-stop la unul dintre urmatoarele numerele: 0746.203.202 (non-stop), 021.430.11.00. Anumite produse prezentate pe site pot fi comandate si prin e-mail catre adresa: suport[@]memoris.ro.  Puteti comanda si direct la Magazinul Memoris din str. Dreptatii, nr. 2K, Bucuresti, sector 6. Programul de functionare al magazinului funerar este intre orele 7.00-17.00.

  Cum comand online produsele dorite?

  1. Alegeti produsul dorit din site-ul www.memoris.ro.

  2. Alegeti cantitatea dorita de produse (acolo unde este necesar) prin scrierea numarului de produse in casuta corespunzatoare Adauga cantitate produse .

  3. Apasati butonul buton comanda produse.
  4. Dupa apasarea butonului de comanda veti fi directionat catre cosul de cumparaturi. Cosul va contine toate produsele alese de dumneavoastra. Aici puteti vizualiza produsele selectate, actualiza sau sterge produse dorite. Dupa modificarile necesare apasati butonul Actualizeaza cantitatea.

  Daca doriti adaugarea unor produse care nu se regasesc in cosul de cumparaturi mergeti in pagina necesara si repetati comanda "adauga produsul la comanda". Produsele adaugate anterior se vor pastra in cosul de cumparaturi.

  Daca este necesar alegeti un text pentru florile funerare.

  Lista de comanda cu produse funerare

  5. In sectiunea a 2-a, din pagina cosului de cumparaturi, se vor regasi rubricile: Livrare (unde se va face livrarea), Transport in (sectorul), Metoda de plata (la livrarea comenzii sau transfer bancar cu confirmare online). Alegeti sectiunile in functie de datele dumneavoastra. Pentru continuarea comenzii apasati butonul Finalizare comanda de la finalul sectiunii.

  Sectiunea livrare, Transport funerar, plata funerara

  6. Completati datele de contact necesare pentru livrarea produselor. Dupa citirea Termenilor si conditiilor, bifati casuta corespunzatoare. Apasati butonul Trimite comanda pentru a trimite comanda catre noi.

  Finalizare comanda funerara - date contact

  Confirmarea comenzii expediate

  Dupa trimiterea comenzii catre personalul Memoris, veti primi un e-mail automat cu comanda dumneavoastra. Confirmarea comenzii se va face telefonic pentru toate produsele si datele completate de dumneavoastra.

  Livrarea produselor funerare

  Produsele se livreaza doar in orasul Bucuresti.
  Produsele comandate se livreza cu masinile si personalul Memoris - servicii funerare.
  Costurile produselor si serviciilor incluse intr-un serviciu funerar pot fi diferite de costurile comenzilor executate direct din site. Pentru livrarea produselor se va calcula un cost pentru transport in functie de locatia solicitata pentru livrare.

  Costul transportului

  Pentru produsele preluate din magazinul Memoris nu se aplica taxa de transport.

  Costul transportului pentru livrarea produselor (care nu includ si servicii funerare) este de 20 de lei pentru toate sectoarele Bucurestiului.

  Modalitati de plata

  1. Plată prin virament bancar sau ordin de plata:
  Plata se face in contul de lei: RO74 INGB 0000 9999 0651 2574 - ING BANK, Sucursala Uverturii, Oras: Bucuresti.
  Dupa plata prin virament bancar se trimite prin e-mail, la adresa suport[@]memoris.ro, dovada platii efectuate .

  2. Plată ramburs la livrarea produselor.

  Pentru alte informatii utile apasati pe linkurile de ma jos:

  Cum se deruleaza un serviciu de pompe funebre?
  Cum incasam ultima pensie a persoanei decedate?
  Ce pachete funerare alegem pentru inmormantare?