Memoris - servicii funerare - Consiliere

Memoris va ofera posibilitatea de a beneficia de consiliere specifica, in mod gratuit, fara nicio obligatie ulterioara din partea dumneavoastra.

Decesul este un eveniment nedorit, insa inevitabil pentru oricine. Durerea pierderii unei fiinte dragi nu poate fi compensata cu nimic, insa socul initial poate fi ameliorat prin cunoasterea corecta a ceea ce inseamna acesta. Dat fiind multitudinea de informatii existente in jurul nostru referitoare la acest subiect, informatii eronate de multe ori, consideram ca este de datoria noastra sa va putem pune la dispozitie resursele necesare, pentru a va ajuta in acest fel sa puteti depasi mai usor momentele funeste.

CONSILIERE SPIRITUALA

Consilierea Spirituala este importanta deoarece are amprenta unei Terapii Duhovnicesti. Preotul, care va va consilia are datoria sa poarte un dialog pastoral/psihoterapeutic, sa predice, sa va sfatuiasca si sa se roage alaturi de dumneavoastra. Preotul va va indruma spiritual si va va introduce usor in atmosferă necesară dialogului pastoral sau terapeutic catre linistea sufleteasca de care aveti nevoie in aceste momente.

CONSILIERE FUNERARA

Despartirea de persoana draga inseamna durere in suflet, stari emotionale puternice. Acest drum pana la inmormantare este presarat din plin cu birocratie, acte de rezolvat, timp pierdut, servicii funerare si accesorii de inmormantare de cautat si sa nu mai vorbim de parastasele care urmeaza. Acum aveti alaturi o Echipa Profesionista care ofera CONSILIERE GRATUITA si va indruma profesional catre un RITUAL AL INMORMANTARII fara probleme.

CONSILIERE JURIDICA

Consilierea Juridica Calificata (consultanta juridica, asistare juridica si reprezentare juridica), va va ajuta sa aflati toate aspectele ce tin de intocmirea actelor de deces, obtinerea ajutoarelor de inormantare, drepturi legale, succesiuni, testamente, proceduri de repatriere a persoanei decedate, ajutor de deces sau plata pensie neincasata etc.

Serviciul de Consiliere Juridica se bazeaza pe experienta juristilor si avocatilor Memoris cat si pe rezultatele avute pana acum in acoperirea doleantelor clientilor nostri.