Acasa Asociatia Exista viata dupa doliu!

Asociatia Exista viata dupa doliu!

 •  

  Memoris - servicii funerare recomanda Asociatia "Exista viata dupa doliu!" tuturor persoanelor care se gasesc in perioada dificila a doliului. Asociatia ofera suport gratuit si dispune de resursele necesare pentru a ajuta orice persoana afectata de durerea unui deces.

  Misiune si viziune

  Misiune

  Asociația “Există viaţă după doliu!” este o asociaţie non-guvernamentală (ONG), cu beneficiu public, non-profit, neafiliată politic sau religios. Beneficiarii noştri direcţi sunt rudele apropiate a peste 50.000 de persoane tinere (sub 60 de ani) care mor anual în România. Serviciile sunt disponibile indiferent de tipul de pierdere, de venituri, apartenenţă religioasă, politică, etnică sau alte criterii.

  Au pornit la drum în 2010 ca o soluţie pentru lipsa unui sistem funcţional şi accesibil prin care familiile îndoliate să beneficieze de sprijin gratuit și de specialitate pentru gestionarea sănătoasă a perioadei de criză care urmează unui deces prematur în familie.

  Viziune

  Asociatia doreste ca până în 2020 orice român, indiferent de venituri și de apartenenta religioasa, să aiba un numar de telefon la care va putea suna la orice ora spunand doar “A murit! Nu stiu ce sa fac mai departe!“ si sa fie indrumat gratuit si empatic spre o solutie adecvata si accesibila. In cel mai apropiat oras sa gaseasca un Centru de Sprijin cu voluntari și specialiști bine instruiti, care vor sti ce sa ii spuna, cu materiale educative despre procesul de doliu si cu un calendar de activitati de sprijin organizate in ace perioada.

  Servicii oferite

  a. consiliere psihologică și psihoterapie individuală și de grup în perioada de doliu;
  b. acces la o comunitate de sprijin alcătuită din alți români care au trecut prin greutăți asemănătoare;
  c. evenimente publice de comemorare a celor dragi și de socializare (petrecerea timpului liber într-un mod sănătos și util).

  Daca considerati serviciile oferite de Asociatia Exista Viata Dupa Doliu! ca fiind un ajutor necesar ce persoanelor care trec prin perioada de doliu, va rugam sa sustineti actiunile acestei asociatii, completand formularul cu datele personale, pentru a directiona cei 2% din impozitul salarial.

  Descarcati Formularul 230/2014 sau cititi despre mai multe posibilitati de a ajuta asociatia.

  Date contact
  Mihaela Vlad: fondator Asociatia “Exista viata dupa doliu!"
  Facebook / Site / Email: contact@existaviatadupadoliu.ro
  Telefon: 0745.55.66.02