Acasa Accesorii sicrie

Accesorii sicrie

Accesoriile pentru sicrie aduc un plus de eleganta sicriului ales pentru persoana inhumata. La un pret accesibil puteti sa adaugati elemente care sa scoata mai mult in evidenta sicriul pentru care ati optat.

Crucifixe pentru capacul sicriului: Pe capacul sicriului se poate monta un crucifix cu model simpli sau comple din material de plastic sau metal.

Manere pentru sicriu: manerul pentru sicriu are utilitate practica dar si decorativa. Manerele scot in evidenta sicriul ales si sunt utile la transportul sicriului.

Suruburile ornamentale: se folosesc la capacul sicriului pentru inchiderea capacului, eliminand varianta clasica de utilizare a cuielor.

Catafalcuri sicrie: Pentru un aspect deosebit este oferit sicriului utilizati un catafalc adaptat pentru sustinerea sicriului.

Capac frigorific: necesar in conditii de temperatura ridicata spre a pastra persoana decedata pentru inhumare.

Comandati online sau telefonic, impreuna cu sicriul si serviciile funerare dorite, accesoriile necesare pentru sicriu. Serviciile sunt valabile in orasul Bucuresti si imprejurimi. Pentru alte localitati solicitati informatiile necesare agentului de servicii funerare Memoris.